Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Idegesen mozgolódik a washingtoni cserepad
  2016-09-12 20:40:50, hétfő
 
  Idegesen mozgolódik a washingtoni cserepad


Közzétéve 2016-09-12


A Daily Telegraph szerint megfájdult-de nagyon-a washingtoni Fehér Ház tulajdonosainak feje Clintonné ájuldozásai miatt. Főként amiatt fáj a fejük, hogy a már jó előre kiszemelt Nagyasszony talán meg sem éri a beköltözést. Vagy a doktorok javallják Szivaros Billy oldalkocsijának, hogy válasszon nyugodtabb lakóhelyet a Fehér Háznál.

Képtalálat a következőre: ,,Hillary Clinton-kép"

A demokraták mindenesetre szeretnének tisztán látni a nagy homályban, és tisztázó összeröffenetben gondolkodnak. Ki akarják faggatni Clintonnét, hogy esetleg úgy érzi-e hogy nem bírná ki a választásokig. Mert ha Szivaros Billy oldalbordájának olyan érzése lenne, hogy fél lábbal már a másvilág küszöbét tapodja, akkor gyorsan megélőt kell találni. Valaki más személyében. Vagy a Clintonnénál is vénebb de fittebb Bernie Sanderst (aki pedig szerintük “nem elég jó zsidó") vagy Obamaki mostani helyettesét, Joe Bident.
A dolog bárhogy is van!-igencsak kellemetlen utóhatásokkal járhat a demokraták számára. Mégpedig azzal, hogy az Ördög-Trump-lehetne a befutó.
Ráadásul hiábavalónak tűnik Clintonné orvosa szerint páciense egészségének rohamos javulása, az amerikai népek szemei előtt a rogyadozó Nagyasszony képe sejlik fel minduntalan. Ami pedig nem a makkegészség csalhatatlan jele!
Trump már korábban követelte, hogy Szivarosné mutassa meg a kórlapját!-ez nem történt meg. (Ezzel szemben Trump doktora olyan lelettel állt elő, miszerint páciensére az örök élet vár.)
Trump pedig-úgy fest legalábbis-hogy Clintonné egészségi állapotával meglehetősen tisztában van. Ezt közzé is tette. Aminek a demokraták nem örültek, és kétségbeesetten cáfolgatták.
A legújabb hír szerint viszont Trump is komolyra vette a figurát. Lovagias gesztust tett! Megfenyegette kampánystábját, hogy Clintonné egészségi állapota innentől kezdve tabu! Aki firtatni merészeli-kirúgja!
Rossz nyelvek szerint a Trump-csapat-élén a republikánus jelölttel-most azon imádkozik, hogy Szivarosné nehogy idő előtt kidőljön. Számukra az lenne a legideálisabb, ha Clintonné minél később-de mindenképpen november 8.-a előtt feküdne ki. Valamilyen formában. A november 7.-e lenne a legalkalmasabb időpont! (No nem a NOSZF-okán!)
Demokrata berkekben viszont sürgetik a mielőbbi jelöltcserét, hogy kellő módon meg lehessen futtatni a választás napjáig. Sokat nyom persze a latba, hogy Hillary nagyon makacs, és komoly küldetéstudata van.
A demokraták pedig ezt is szem előtt tartva azért fohászkodnak, hogy legalább november 9-ig kitartson! Ha utána fekszik ki Szivarosné, akkor már megoldják berkeken belül a pótlást.
A dolgok tükrében pedig akár egy érdekes “magyar szál" is fölmerülhet!
Döbrögink az utóbbi időkben két alkalommal is “hűséget tett" Trump mellett! (Clintonné ugyanis nem kedveli vajdánkat. Márpedig ha Clintonné lesz a világ legfőbb latorállamának vezére, az vajdánk számára egyenlő a politikai kivégzéssel.) Úgyhogy Döbrögink elemi érdeke Szivarosné bukija!
Mivelhogy már jó ideje dörgölődzik Trumphoz, lehet hogy nem minden alap nélkül teszi? Lehet hogy ő is tud valamit Szivaros Billy feleségének egészségügyi állapotáról? És bizakodik?


http://www.balrad.com/2016/09/12/idegesen-mozgolodik-a-washingtoni-cserepad/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: összeröffenetben, oldalbordájának, tulajdonosainak, kétségbeesetten, oldalkocsijának, kampánystábját, legalkalmasabb, latorállamának, küldetéstudata, legideálisabb, megfenyegette, választásokig, utóhatásokkal, republikánus, mindenképpen, meglehetősen, makkegészség, clintonnénál, fohászkodnak, hiábavalónak, egészségének, csalhatatlan, jelöltcserét, gondolkodnak, mindenesetre, egészségügyi, személyében, washingtoni, feleségének, állapotával, következőre, nagyasszony, fölmerülhet, állapotáról, minduntalan, szeretnének, washingtoni cserepad, doktorok javallják, demokraták mindenesetre, nagy homályban, másvilág küszöbét, dolog bárhogy, demokraták számára, amerikai népek, rogyadozó Nagyasszony, makkegészség csalhatatlan, örök élet, republikánus jelölttel-most, legalkalmasabb időpont, mielőbbi jelöltcserét, választás napjáig, demokraták pedig, Daily Telegraph, Fehér Ház, Szivaros Billy, Fehér Háznál, Hillary Clinton-kép”, Bernie Sanderst, Úgyhogy Döbrögink,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Png virág  Régi emberek, akikre máig büsz...  A Megváltó szolgálatában  Szívem tiéd  Fehér virág  Png lepke  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A boldog családok mind hasonló...  Zilahy Lajos gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Hiányzik  A Megváltó szolgálatában  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Az engedelmesség miért nem vál...  Kövesd a cowboyt!  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Sose bánj semmit  Makszim Gorkij gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Akarat  Gonosz démon-álarc  Alázat  Radikális szeretet  Szép estét  Bounty krémes  Szép napot kívánok  Régi emberek, akikre máig büsz...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Mai harmónia kártyám  Alázat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png telefon  Png lepke  Erdőn  Paul David Tripp Április 19  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  A sors  69 éve hunyt el Albert Einstei...  A boldog családok mind hasonló...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Bertolt Brecht -től idézet  Alázat  Facebookon kaptam  Png cica  A Megváltó szolgálatában  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Popper Péter szavai  Nagyi telefonál  Hiányzik  Ne kapaszkodj magasabbra,  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Paul David Tripp Április 21  Soha ne kedvezz...  Png kislány  Őrizkednünk kell...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Minden harmadik...  A másik dolog,  Png csokor  Egy bizonyos határt  A televizió nem a kultúrát kép...  Nevem  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 21  Kövesd a cowboyt!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png rózsa csokor 
Bejegyzés Címkék
washingtoni cserepad, doktorok javallják, demokraták mindenesetre, nagy homályban, másvilág küszöbét, dolog bárhogy, demokraták számára, amerikai népek, rogyadozó Nagyasszony, makkegészség csalhatatlan, örök élet, republikánus jelölttel-most, legalkalmasabb időpont, mielőbbi jelöltcserét, választás napjáig, demokraták pedig, dolgok tükrében, érdekes &#8220, utóbbi időkben, világ legfőbb, vajdánk számára, politikai kivégzéssel, összeröffenetben, oldalbordájának, tulajdonosainak, kétségbeesetten, oldalkocsijának, kampánystábját, legalkalmasabb, latorállamának, küldetéstudata, legideálisabb, megfenyegette, választásokig, utóhatásokkal, republikánus, mindenképpen, meglehetősen, makkegészség, clintonnénál, fohászkodnak, hiábavalónak, egészségének, csalhatatlan, jelöltcserét, gondolkodnak, mindenesetre, egészségügyi, személyében, washingtoni, feleségének, állapotával, következőre, nagyasszony, fölmerülhet, állapotáról, minduntalan, szeretnének, beköltözést, ájuldozásai, kivégzéssel, dörgölődzik, cáfolgatták, helyettesét, kellemetlen, demokraták, páciensére, megfájdult, szivarosné, clintonnét, alkalommal, valamilyen, mozgolódik, nyugodtabb, mozgolodik, képtalálat, legalábbis, lakóhelyet, berkekben, demokrata, megoldják, követelte, clintonné, döbrögink, rogyadozó, közzétéve, választás, szerintük, kitartson, egészségi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2637
  • e Hét: 16867
  • e Hónap: 27978
  • e Év: 181474
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.